Vem är jag? Kuka olen?

Stefan Nyman, född/syntynyt Karleby/Kokkola 22.5.1978

Tandläkarexamen /Hammaslääkärin tutkinto ; Umeå Universitet 2003.

Till mina intressen hör villaliv, renovering av Volkswagen-veteranbilar, träning och övrigt friluftsliv, laga och spela musik.

Nära hjärtat är också vad gäller jobbet, att kunna på ett naturligt sätt åtgärda, preventivt upprätthålla och informera mina klienter om ett sunt ekologiskt leverne och undvika främmande ämnen och partiklar som skadar kroppen på lång sikt mer än vad det är till nytta. Bland annat fluorfri tandputsning används, och information om att upprätthålla munhygien och tänder utan skadliga ämnen är av stor vikt.

Harratuksiin kuuluu muun muassa kesämökki, Volkswagen-veteraaniautojen entisöinti, kuntoilu, musiikin tekeminen ja soittaminen

Lähellä sydäntä on myös ekologinen, kestävä ja terveyttä edistävä tapa hoitaa ja informoida asiakkaani suun ja hampaiden kotihoidosta. Mahdollisimman luonnollisesti kannattaa hoitaa elimistöä ja välttää aineita, josta pitkässä juoksussa on enemmän haittaa kuin hyötyä. Muun muassa hampaiden puhdistustahna vastaanotollani on täysin fluoriton. En myöskään laita lisäfluoria, vaan informoin asiakasta käyttämään luonnontuotteita missä ei ole haitallisia ainesosia.


_______________________________________________________________________________